!!!!Juga al joc dels Cavalloners!!!!

dimarts, 7 d’agost de 2012

Article per al Llibre de Festes 2012
ESQUADRA EL CAVALLÓ: UN ESTIL DE VIDA/FESTA. X ANIVESARI

Sembla molt complicat resumir tantes emocions, sentiments i vivències de deu anys de festa en tant poc espai, però podríem dir, que per a l’esquadra el Cavalló, les Festes de Moros i Cristians signifiquen més que quatre dies.

Si tinguérem que contar la nostra història, diríem que vam nàixer com esquadra l’any 2003 a la Comparsa Maseros. Aquesta no és ni més ni menys que el resultat d’un grup de persones que per motius com ara, un llegat familiar o una simple amistat, l’han format. En aquells temps no érem més que uns nanos que no ens adonàvem ben bé del que era el sentit de les festes, ja que com qualsevol xiquet, solament pensàvem en la fira, els masclets, les golosies... Però durant aquests anys hem aprés a descobrir que les festes són un conjunt de moments irrepetibles i inesperats, que es donen per l’esforç de valorar  lo bo i de fer desaparèixer lo roín.

No som diferents a altres esquadres, ni a altres festers. Però les nostres festes duren 365 dies,  perquè aquestes van més enllà dels 4 dies de setembre. És durant l’any on es constitueix el vertader vincle d’amistat entre els components, ja que és en els dinars, la confecció del vestit, les reunions,... on recordem les nombroses anècdotes que fan que somriguem cada vegada que pensem amb elles. Però les nostres anècdotes dins de la festa no sols es centren en gaudir de la música, dels trons i de les desfilades, sinó que aquestes ens han donat la possibilitat, entre glop i glop, de conèixer gent que mai haguerem tingut l’oportunitat d’haver conegut fora de l’ambient fester. 

Aprofitant els 10 anys de la nostra esquadra, fent una mica de memòria, no voldríem acabar aquest escrit sense felicitar no sols als components actuals, sinó també a tots aquells que van formar part de l’Esquadra el Cavalló.
 ESQUADRA EL CAVALLÓ
X ANIVERSARI